Ta strona używa plików cookie. Dowiedz się więcej o zmianie ustawień cookie w przeglądarce i celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Suwałki  |  Łomża  |  Wiadomości
powrótpowrót
Jak przygotować pstrąga na wielkanocny stół?
23 kwietnia 2011, 16:32
Przygotowanie ozdób na stół i tradycyjnych wielkanocnych potraw zajmuje nam wiele godzin. Jajka, biała kiełbasa i żurek każdy przygotowuje według własnego przepisu.

Na co warto zwrócić uwagę i jak przygotować ciekawą potrawę, radzi szef kuchni jednego z łomżyńskich hoteli - Bogdan Mróz. Zapraszamy do wysłuchania jego przepisu na pstrąga. (zmj)
  • Posłuchaj: Wielkanocne gotowanie z szefem kuchni Bogdanem Mrozem - relacja Pawła Wądołowskiego Posłuchaj: Wielkanocne gotowanie z szefem kuchni Bogdanem Mrozem - relacja Pawła Wądołowskiego
Dodaj do Wykop Dodaj do Twitter Dodaj do Facebook
WASZE KOMENTARZE: (0)
Dodaj komentarz
Ta strona używa plików cookie. Dowiedz się więcej o zmianie ustawień cookie w przeglądarce i celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

O NAS | PROGRAM | AUDYCJE | KONTAKT | REKLAMA | RSS

Copyrights © Polskie Radio Białystok. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Biuletyn Informacji Publicznej