Radio Białystok | Wiadomości | Jak przygotować pstrąga na wielkanocny stół?

Jak przygotować pstrąga na wielkanocny stół?

23.04.2011, 16:32, akt. 16:32


Wielkanocne gotowanie z szefem kuchni Bogdanem Mrozem - relacja Pawła Wądołowskiego

Przygotowanie ozdób na stół i tradycyjnych wielkanocnych potraw zajmuje nam wiele godzin. Jajka, biała kiełbasa i żurek każdy przygotowuje według własnego przepisu.

Na co warto zwrócić uwagę i jak przygotować ciekawą potrawę, radzi szef kuchni jednego z łomżyńskich hoteli - Bogdan Mróz. Zapraszamy do wysłuchania jego przepisu na pstrąga. (zmj)



Studio Radia Bialystok

studio

+48 85 744 22 22
studio@radio.bialystok.pl

ZNAJDŹ NAS












źródło: www.radio.bialystok.pl​

Polskie Radio Białystok Polskie Radio Białystok

      


Białystok FM 99,4 Łomża FM 87,9 Suwałki FM 98,6 Siemiatycze FM 104,1 Białowieża FM 89,4 178,352 MHz (k.5C) DAB+

Copyright © Polskie Radio Białystok