Radio Białystok | Wiadomości | Jak przygotować pstrąga na wielkanocny stół?

Jak przygotować pstrąga na wielkanocny stół?

23.04.2011, 16:32, akt. 16:32



Wielkanocne gotowanie z szefem kuchni Bogdanem Mrozem - relacja Pawła Wądołowskiego

Przygotowanie ozdób na stół i tradycyjnych wielkanocnych potraw zajmuje nam wiele godzin. Jajka, biała kiełbasa i żurek każdy przygotowuje według własnego przepisu.

Na co warto zwrócić uwagę i jak przygotować ciekawą potrawę, radzi szef kuchni jednego z łomżyńskich hoteli - Bogdan Mróz. Zapraszamy do wysłuchania jego przepisu na pstrąga. (zmj)




Studio Radia Bialystok

studio

+48 85 744 22 22
studio@radio.bialystok.pl

ZNAJDŹ NAS












źródło: www.radio.bialystok.pl​