Częstym problemem przy wyświetlaniu playera jest używanie Adblocka.
Dłuższe dźwięki na niektórych wersjach przeglądarki Chrome są ucinane.
Przygotowanie:
Świeżą rybę patroszymy i filetujemy. Podajemy w całości z głową i ogonem, ale bez żadnej ości. Rybkę marynujemy w soli, pieprzu i przed samym smażeniem skrapiamy sokiem z cytryny. Obtaczamy w mące i smażymy z obu stron około 3 minut. Podajemy z kapustą kiszoną i chlebem żytnim pieczonym na liściach tataraku.
Smażone pierogi z warzywami
Obwarzanki serowe
Dorsz w sosie pomidorowym
Knysze z serem - przepis Barbary Łapińskiej ze Zwierek
Rosti ze schabem - przepis Artura Lenczewskiego z Choroszczy
Jaglanka z daktylami i czekoladą.
ciastka z kozim serem
łosoś z risotto z selera i z cykorią
Zupa staropolska
Prowadzący:
Renata Reda