Sielawa - przepis Bogdana Mroza z Suwałk

4 czerwca 2021

Sielawa - przepis Bogdana Mroza z Suwałk, fot. Renata Reda
Sielawa - przepis Bogdana Mroza z Suwałk, fot. Renata Reda



0:00
0:00
Sielawa - przepis Bogdana Mroza z Suwałk | Pobierz plik.


Problemy z odsłuchem?

Częstym problemem przy wyświetlaniu playera jest używanie Adblocka.
Dłuższe dźwięki na niektórych wersjach przeglądarki Chrome są ucinane.

Przygotowanie:

Świeżą rybę patroszymy i filetujemy. Podajemy w całości z głową i ogonem, ale bez żadnej ości. Rybkę marynujemy w soli, pieprzu i przed samym smażeniem skrapiamy sokiem z cytryny. Obtaczamy w mące i smażymy z obu stron około 3 minut. Podajemy z kapustą kiszoną i chlebem żytnim pieczonym na liściach tataraku.




Przeczytaj, zanim skomentujesz







Knysze z serem - przepis Barbary Łapińskiej ze Zwierek


Knysze z serem - przepis Barbary Łapińskiej ze Zwierek



Rosti ze schabem - przepis Artura Lenczewskiego z Choroszczy


Rosti ze schabem - przepis Artura Lenczewskiego z Choroszczy












 
 

Prowadzący:

Renata Reda



REKLAMA
OiFP KONCERT DYPLOMANTÓW UMFC FILII W BIAŁYMSTOKU

REKLAMA
NIETEATR ŻYCIORYS - Wojciech Wysocki | monodram poetycki

REKLAMA
OiFP PAJACE / RYCERSKOŚĆ WIEŚNIACZA, R. LEONCAVALLO / P. MASCAGNI

Podlaskie Centrum Produktu Lokalnego

źródło: www.radio.bialystok.pl

Białystok FM 99,4 Łomża FM 87,9 Suwałki FM 98,6 Siemiatycze FM 104,1 Białowieża FM 89,4 178,352 MHz (k.5C) DAB+

Copyright © Polskie Radio Białystok